Mókus-Birodalom Vendégbejegyez. Anyja Blogja.

by

Ha anyám blogot írna… Először is, anyám sosem írna blogot.
De ha mégis, akkor két verziót tudok elképzelni.

Ver. 1:
Ma megint munkába kellett menni. Az irodában nem történt semmi különös. T. szokása szerint szöktetett folyton, J. pedig nem jelent meg, csak úgy a munkaidő lejárta fele, ahogy szokott. Mi is lenne, ha legalább egyszer megerőltetné magát, és nem csinálna mindenkiből bohócot? Zs. megint bent kellett üljön, mindig haptákban kell álljon az ember ebédidőben. Mire hazaértünk persze majdnem 5 óra volt. Mire ettünk, már 6 óra fele járt aztán persze amíg elmosogattam, eltelt az egész nap. A konyha meg úgy néz ki, mint egy putri. Még holnapra is kellett főzzek, katasztrófa. Takarítani sem ártana, tiszta koszfészek ez a lakás. Valahogy miután rendet raktam, sikerült végre leülnöm tévézni. Persze a Fiatal és nyughatatlan-t lekéstem, de szerencsére a Romanticán elkaptam még ezt-azt. Aztán a helyi híreket is. Most nem írok többet, mert Zs. már veti az ágyat, még tévézünk egy kicsit. Holnap megint munkába kell menni.

Ver. 2:
Hibásnak tartom magam, amiért így viselkedek a lányommal. Sőt, teljes mértékben magamat tartom felelősnek a történtek (azaz a meg nem történtek) miatt. Restellem magam kegyetlenül.

Áh, felejtsétek el a második verziót. Anyám ilyesmiről nem írna. Ha húsz év nem volt neki elég ahhoz, hogy beszéljen róla, akkor azt nem egy blogban fogja leírni a nagyvilágnak. Anyám már csak ilyen, de hát… az Anyám.

Emøke

Reklámok

2 hozzászólás to “Mókus-Birodalom Vendégbejegyez. Anyja Blogja.”

  1. kövi sára Says:

    egy tipikus anyanapot írtál le 🙂 sztem az anyukád írna blogot, vagy ilyesmit, ha kommunikatív alkat… ez nem derült ki a bejegyzésből.

  2. mutter transilvanicus: így írtok ti « balettka Says:

    […] mókusbirodalom, csetten, sultanus beatus blogbejegyzett: szeklermen, kücsük, gada, mákoscsusza, tempetőfi […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s