Sultanus Beatus vendégbejegyez. Anyja Blogja.

by

Amikor legutóbbi alkalommal a véletlenre hivatkozva bekapcsoltam anyám számítógépét, és ezek után természetesen szintén a véletlen műveként megnyitottam egyik felettébb ismerős című dokumentumát, rájöttem, hogy az ott talált szöveg Mezei Nelli blogjáról származik. A hamvasztásról írt az Olvasó. Így két következtetést kellett szem előtt tartanom. Mivel édesanyám évek óta csak olyan szövegeket ment el netről, melyek később meghatározóak lesznek az életében, ezt akár testamentumként is értelmezhetem. A másik pedig, hogy ha szülőanyám blogot írna, akkor az olyan lenne, mint a Mezei Nellié.

Jómagam gyakran látogatom Nelli blogját, szövegei néha több, néha kevesebb sikert aratnak nálam. Szinte nem is tartozik a tárgyhoz, de mivel kedvenc szülőanyám a blogomon keresztül akadt Nellire, azért azt is meg kell állapítanom különböző, csak sokévi tapasztalat után kizárólag számomra érzékelhető körülményekből, hogy ha szülő-, édes- vagy csak egyszerűen anyám blogot írna, akkor az nem olyan lenne, mint az enyém.

Ezért nem is szomorkodom, mert Nellinél elég jó helyen voltam egykor (2.) mint férfi blogger. Csak azt mondta, hogy gyakran nem ért. Azt hiszem, hogy anyámnál az első helyen állok mint bloggoló gyermek, de ő is osztja az Olvasó kételyeit. Ha írna blogot, talán jobban értenénk egymást.

Reklámok

2 hozzászólás to “Sultanus Beatus vendégbejegyez. Anyja Blogja.”

  1. mokusbirodalom Says:

    A te édesanyád akkor nem feltétlenül azért olvassa a blogodat, mert azáltal akar többet megtudni rólad (mivel a linkekre is kattint) – nem úgy, mint az enyém. És ez pozitívumnak fogható fel. 🙂

  2. sultanus Says:

    Igazad lehet, kösz a helyzetértelmezési segédletet. 😉

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s