szilikonos implantot az agyba

by

csípem az agycsipped, drágám!

Válságos időkben takarékos megoldást ajánlunk- nyilatkozta a londoni eszmedivat-központ vezetője, Yu Yu. Minden dekadencia oka a rossz döntésekben keresendő, ezért rövidre kell zárnunk a mérlegelési folyamatot. Megfigyeltük, hogy minél többet totojázik valaki, annál rosszabb, mondhatni: totósabb döntéseket hoz. Központunk életvezetési csippet dobott piacra, két alapváltozatban:

LL (Laza Lizi) Nőies, érzelmi beállítódású, empatikus életvezetésre tervezett program, rugalmas munkaidővel, kapcsolat-központú értékrenddel. Mindig eléri a célját, de soha sem nyílt konfrontáció útján. Döntéseit a közelállók (ún. erős kapcsolatok), és a távolabb állók (ún. gyenge kapcsolatok) erejére alapozza. A csip szponzora az MR1 Kossuth Rádió: A szavak ereje.

KK (Kemény Karcsi) Nem a Kaiser und König eszmei modellje ihlette, de az adatfeldolgozási protokollja igen közel áll a birodalmi gondolkodáshoz. Klasszikus életvezetést palántál az agyba: egyeseknek klassz, másoknak kuss. Teljesítményelvű, sikerkereső rendszert épít ki maga körül. Szponzora az MR2 Petőfi Rádió: Nagyon Zene.

Reklámok

4 hozzászólás to “szilikonos implantot az agyba”

 1. .:t:. Says:

  csak ilyen feher-fekete a valasztek? x(

 2. kövi sára Says:

  ez a lényege 🙂 a yang-yin elveket vegytisztán ülteti be az agyba, a zagyva remix helyett… amúgy érdekes, hogy a keleti türelem-filozófiák ellenére keleten születtek a legnagyobb zsarnokságok, míg a nyugati kemény karcsi gondolkodásmód mégiscsak demokráciákat szült…

 3. gcseke Says:

  Hát persze, ha a türelem a zsarnoknak kedvez… a KK-gesztusok pedig valósággal előcsalogatják a bicskát még a nem székely zsebből is. Másképpen: az ellentétek vonzzák és kiegészítik, kiegyenlítik egymást. Így tölti be a természet az egyensúlyra törekvés általános törvényét.

 4. kövi sára Says:

  pontosan 🙂 ez a yang-yin dolog kétélű bicska.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s