mit viselnek a nők amerikában?

by

amerikában a nők leginkább bugyit, melltartót, zoknit, hosszú szárú csizmát, cicanadrágot, térdig érő kabátot, prémes csuklyát, okostelefont, messzipasit viselnek. leginkább mégis a sorsukat viselik önnön szívük táján, kicsit morcosan reggel, rögtönözve délben, lelazulva este, ######### éjszaka [censored. FBI]. Lynda korán kel, aranyat lel, majd szorgosan felkapaszkodik a zöld kettesre. next station is times square.

Reklámok

15 hozzászólás to “mit viselnek a nők amerikában?”

 1. feljegyzesekazegerlyukbol Says:

  a times square-en beváltja az aranyat zöldhasúakra. ekkor kezdi el követni az FBI, aki rájött, hogy valaki megdézsmálta titkos aranykészletüket.

  • kövi sára Says:

   “hát itt vagy, aranyoskám?”- kérdezte mézes-mázas hangon az efbíáj-ügynök. az Amerikai Nő ravaszul bamba képet vágott, hogy átverje az ügynököt. A biztonság kedvéért a szőke parókáját is feltette, majd lefegyverzően közelített. “Na elég volt a komédiázásból, hapsikám, ide a pisztolyt, a gránátvetőt, a mentaillatú gázsprét és a gatyádba rejtett japán kardot.” ekkor

 2. feljegyzesekazegerlyukbol Says:

  hip-hopp, megjelent Jack Bauer a lézerkarddal. – Bauer, egyes. Üljön le! – De Tanár úr, én készültem. – Nem, nem készült. Ha igen, mondja el nekem a dolog deklinációját latinul. – Öööö… – Na látja, hogy nem készült, egyes, üljön le. (Jack Bauer jobbra el). a szőke nő eközben

  • kövi sára Says:

   levette a szőke parókáját, és helyette a vörössel próbálkozott. arra járt egy halványlila lódobogás, és gálánsan rámosolygott:

   – ön ugye az írisz bolygóról érkezett légtérhajlítással?

   Lynda annyira meglepődött ettől az éleslátástól, hogy

 3. Hang-Ok Says:

  dobbantott pataival s kis immaron sotetlila hullamokat keltve a ragados utcakovon:

  – te a sotet oldalon kapirgalsz vagy csak alcazod magad, hogy titokban a Sereg-ely csapatot segitsd mikozben

  a CIA felajanlott egy munkat legyeket kell elhajtani egy serpenyo felol, de vigyazni nehogy odasuljon, de a voros haj nem eppen kedvez az effajta tuzzel valo jateknak es a telepatikus csatorna-kavarodas kiszurese egyre nehezebb lett.

  – “MZ/X, mz/x jelentkezz! Jelentkezz.” – Bauer hirtelen felebredt, mikozben Lynda eles visitassal levette a papucsat es

 4. feljegyzesekazegerlyukbol Says:

  lekörbepörgőrúgásozta az FBI-ügynököt, a legyeket és a légtérhejlítást. Nagy verekedés tört ki, hogy ki az erősebb: Linda vagy Jack Bauer. Mivel a negyvetötödik percben is döntetlenre álltak, Jack Bauer elrohant, mondván, hogy neki csak 59 perce van, az utolsókat nem fogja verekedéssel tölteni, mert meg kell mentenie az elnököt, az alelnököt, az FBI-ügynököt, meg kell küzdenie a terroristákkal, az orosz, cseh, szlovák, kánai, szerb, iraki, iráni, koreai, vietnámi, román, kanadai, nicaraguai és maldív-szigeteki titkosszolgálattal, és különben is, most nem ér rá. Linda szomorúan dobta a sarokba vörös parókáját, és megtörölte homlokát. Az orrától a háta közepéig. Eközben az arany

 5. kövi sára Says:

  … eszmei értéke óriásit esett a szöuli tőzsdén. Hun i Ka elővette harci sípját s belefújt: “száz szónak is ötven a fele” – danolta a börze. “egye meg a fészkes fekete pákó” – danolta Linda és Jack auratikus inter-inkarnációja. az FBI-ügynök aurája már teljesen elsötétült a fáradtságtól. “lökd ide a sört” – szólt Lindának macsó pózból, de rossz lóra tett:

 6. chriscolours Says:

  Pákó jött látott és győzött, vitt sört, vitt ászt, adott ukázt – kedv, remények Lindák a goldenbarna horizonton elúsznak. Ráncolhat az FBI homlokot, hinthet a szemekbe homokot de a nemzetbiztonságot azért megette a fészkes fekete fene fele, meg a négyszögletű kerek erdő fedele. Az efbiáj ügynökök iszkolnak elfele, drámainak tűnik a fordulat kereke, börtön padján koppan dzsek bauer feneke – sajnos megakadt a szerencse szekere… Pákóból felszakad a gonosz muhaha, azt hinnéd drámában ér véget a huszonöt legújabb évada, de ekkor…

  • kövi sára Says:

   odaérkezett csakk norisz és szupermen, már röptükben összebalhéztak, hogy előbb ki a legyet, de csakk norisz földet ért. “uramisten” – sóhajtotta – megérkeztem szibériába. valami mégis felkeltette a figyelmét: a láthatáron Lynda lebegett, Halvány Remény kíséretében. ki ez a szoft macsó? morgolódott csakk norisz, sőt, már szupermen is a levegőből. ez itt a keményfiúk országa, igaz? (pákó egyetértően bólogatott a kulisszák mögött, miköyben egy csülköt zabált.) Halvány Remény kifinomult, balerin mozdulatokkal közeledett. hirtelen

 7. Noémi Says:

  az Amerikai Nő bájosan odaállított a csomagpörgető körbehordozóhoz, felkapta kis pink kofferét, fehér nejlonzacskóját pikkdáma felirattal és fejbe vágta pepita napszemüvegét. Arra kérte Halvány Reményt, hívjon számára taxit, sőt szálljon is be vele, ha már ingyenes a kiszállás. A taxi a maxi a bodri a péter és ráadásul a tizenhármas kinyitotta a hátsó ajtót: i copy you

  • kövi sára Says:

   and paste you into my heart – the taxi maxi et al. said. Slight Hope, where are my trendy sunglasses? de Halvány Remény csak eszperantóul és swahiliül beszélt. ekkor Lynda eldöntötte, hogy ideigelenesen bevonul a shaolin kolostorba. csak norisz nem akart kiszallni a történetből,

 8. HangOk Says:

  ezért beszállt a taxiba. A rue de la maella-ra legyen szives – mondta és bal fülében hallotta a satellite mikrohullám fütyülését, ahogy beszkennelték a hangmintáját a címmel együtt.
  Az úton csend volt, végre. Csend. a HangOk elhallgattak. Nincs több információ az afgán heroinháborúról, aa szerbiai és iraki atomtöltetekről, Tony Blaire-ről és a szigorúan titkos világrendezést megrendelő és kivitelező Mr Brain is eltűnt – legalábbis a látóteréből.
  Valakik azonban még mindig próbálkoztak a titkosszolgálatok régi jól bevált kommunikációs módszerével. Távirányított emberek utcaszínházával, ultrahangos hangparádékkal, de az egész valamhogyan távoli és érdektelen maradt.
  Valahogyan elcsendesült – vagy inkább beleolvadt a madarak csiripelésébe, az autók zajába – a sok fölösleges és lényegtelen információ.
  Már tudta, hogy valójában belül utazik – a taxi kívül sárga ugyan, de csak a

  • kövi sára Says:

   felületes látványfogyasztó számára. belül a taxi egy örvény, egy gyors ugrás egyik létállapotból a másikba. lynda negyven napos csendfogadalmat tett, hogy meghallja a belső madárcsicsergést, a szív küldi vesének sms-üzeneteket, mindent. csak norrisz nem akart elhallgatni, még az intuíció belső taxijában sem, mert őt nem olyan fából faragták. nem is adott egy fabatkát a csendkirályos meditációra, ő fémes csengésűnek élte meg a világot, kifele és befele egyaránt. talán azért, mert

 9. HamgOk Says:

  ő az a fajta, aki racionálisan bizonyított tényeknek hisz csak és kizárólag. Olyan aki keresi a pékséget a kenyérszaporítás mögött. Pékség nem volt, de talált még arra is magyarázatot: hiszen öt kilométerre egy hegy lábához egész napra, mindenki vitt magával elemózsiát – s a csoda nem a varázslásban rejlett, hanem abban, hogy amikor Jézus megosztotta a kenyerét és a halát – ők is ezt tették – szavak nélkül értve a tanítást: oszd meg amid van és jut mindenkinek (még marad is).
  De a világ nem változott olyan gyorsan, ahogyan a rohanó taxiban a másodperc törtrésze alatt megvilágosodott.
  A beszélő állatok, a napi 15-20 “véletlen egybeesés” melyekből egyre komorabb kép bontakozott ki az alvajáró elem-emberek világáról – és ahol van CIA ott mindig van egy CIB is – és talán ez adott reményt, hogy vannak mások is.
  Nem vagy egyedül. Vannak akik hajlandóak akár a koszos seeggüket is szétrúgatni, életüket odadobni gondolkodás nélkül – ha a közös ügyünk előbbre mozdulhat. Harmóniában élni – a természettel és önmagunkkal.
  De ekkor megérezte.
  Megint érezte az erőben remegés állt be. Hullámokat keltett a veséjében és a gyomrában terjedő remegés jelezte, a rózsaszínű napsütés is csak egy illúzió és csak a halál adhat végső nyugalmat a kínlódás elől.
  Hirtelen megállította a drivert. Fizetett és kiugrott a taxiból.
  Még sütött a nyárutói nap, melegíteni már alig volt ereje

  • kövi sára Says:

   abban a virtuális világban, ahol az alaplapok agya felforrt a rossz hűtés miatt. “új ventillátor kell a gépembe” – motyogta magában az alteregója (csak norrisz meg ne hallja, mert mindent olyan komolyan vesz, és ezekutána rögtön valamit tesz, például kidobja a régi gépet, és újat vesz) – de hát a messzi nirvánából lynda áthallotta a susogó, tépelődő hangokat, és átlátta a pékség mögötti kékséget. minek szaporítani a szót, a halat s mi jó falat szem-száj hányingere? inkább írok egy verset a tace-book-ra, a románok üzenőfalára. úgy sem értenek magyarul, és nyugodtan meditálhatnak tovább întru nemurire:
   túl sok a nő és túl kevés az asszony, nincs ki a kőből friss vizet fakasszon…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s